Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

Voorwaarden gebruik

De meeste producten die op deze website worden aangeboden zijn 100% gesubsidieerd. Van scholen of instellingen die gebruik willen maken van dit gunstige aanbod verwachten we dat de producten ook daadwerkelijk actief worden ingezet. We willen voorkomen dat producten besteld worden en dan ongebruikt ‘op de plank blijven liggen’. Daarvoor is de subsidie niet bestemd.

  1. De gesubsidieerde producten zijn alleen te bestellen door scholen en opvanginstellingen van 0-18 jaar binnen de Vervoerregio Amsterdam. De deelnemende gemeenten zijn: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.
  2. Sommige gemeenten bieden een afwijkend productaanbod aan. Voor welke gemeenten het product beschikbaar is, staat vermeld in de infobalk.
  3. Een product bestellen betekent ook daadwerkelijk inzetten van het product.
  4. Het product is inzetbaar afhankelijk van de planning (bv bij uitleenmateriaal) en beschikbaar jaarbudget. Op = op. Er wordt met de school afgestemd over wensen met betrekking tot implementatie en beschikbaarheid van de producten. Indien niet meer beschikbaar, zal worden overlegd over alternatieve producten of data.
  5. Er wordt zorgvuldig omgegaan met uitleenproducten door de lener. Als materiaal kapot of kwijt raakt zal dit moeten worden vervangen. Deze kosten kunnen worden verhaald op de lener.
  6. De school, opvang en/of ouders werken mee aan een enquête na afloop van het project

User registration

Reset Password