Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

Over Verkeer & Meer

Wij zijn Verkeer & Meer. De opvolger van het Verkeerseducatiepunt van de Vervoerregio Amsterdam. Achter Verkeer & Meer staan gedreven professionals. Samen met gemeenten, scholen en vele anderen werken we aan het verhogen van de verkeersveiligheid in onze regio. We ontzorgen en inspireren met effectieve verkeerseducatie, campagnes en voorlichtingsactiviteiten.

Voor scholen en gemeenten

Verkeer & Meer is er voor alle gemeenten en scholen binnen de Vervoerregio Amsterdam. Dit zijn de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Belangrijke rol voor scholen

Scholen en kinderopvangorganisatie spelen een cruciale rol in het geven van verkeerseducatie en voorlichting over verkeersveiligheid. Zij bieden toegang tot een groot deel van de (meest kwetsbare) verkeersdeelnemers. De docenten zijn het beste in staat de benodigde kennis en vaardigheden op een effectieve en aantrekkelijke manier aan kinderen over te brengen. Samen met de ouders geven zij kinderen een goede basis geven om veilig zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

Wij staan voor je klaar

het team van verkeer en meer

User registration

Reset Password