Schoolbrede leerlijn: Wijzer door het verkeer

Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

Schoolbrede leerlijn: Wijzer door het verkeer

€0
Schooltype:
Beoordelingen:
Jongetje rent tussen auto's door. Met wijzer door het verkeer worden, naast de verkeersregels, met de leerlingen allerlei verkeerssituaties doorgenomen en leren ze hoe ze hiermee om moeten gaan. Foto: VVN.

Over deze module

Mag rechts altijd eerst? Wanneer heb je voorrang? En hoe ga je veilig op de fiets bij wind en regen? Wijzer door het verkeer geeft antwoord op deze vragen. Met deze gedegen schoolbrede lesmethode worden, naast de verkeersregels, met de leerlingen allerlei verkeerssituaties doorgenomen en leren ze hoe ze hiermee om moeten gaan.

 

Thematische opbouw
De methode Wijzer door het verkeer (Noordhoff) is opgebouwd rondom vaste thema’s. Per groep wordt er op eigen niveau ingegaan op verkeersregels en -gedrag rondom een thema. De thema’s kunnen flexibel worden ingezet door de docent.

 

Theorie en oefenen in de praktijk
Met de leerlingen van groep 1 en 2 wordt verkeer spelenderwijs uitgelegd aan de hand van een activiteitenboek, een knieboek en een cd met verkeersliedjes.

Vanaf groep 3 gaan leerlingen werken aan hun praktische en theoretische verkeersvaardigheden. Er wordt zowel zelfstandig als klassikaal gewerkt. Per leerjaar zijn er vier toetsen en vijf plein- of buitenlessen. Vanaf groep 6 wordt er herhalings- en verdiepingsstof aangeboden.

 

Kosten aanschaf vergoed
De eerste aanschaf van lesboeken, werkboeken, antwoordenboeken, docentenhandleiding, digibord-licentie (voor 4 jaar) en het knieboek groep 1/2 wordt vergoed.  Het verbruiksmateriaal, zoals de werkboeken, zijn na het eerste jaar voor rekening van de school. U krijgt kosteloos begeleiding van een onderwijsadviseur voor het maken van de keuze voor een schoolbrede leerlijn en een implementatie op maat.

Beoordelingen

Bekijk wat andere mensen van deze cursus vonden.

0 Beoordeeld 0 sterren van de 0 Beoordelingen
5 ster 0
4 ster 0
3 ster 0
2 ster 0
1 ster 0

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course:

Gemeente registratie

Reset Password