Schoolbrede leerlijn: VVN Verkeersmethode

Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

 • Geen producten in het winkelmand.

Schoolbrede leerlijn: VVN Verkeersmethode

€0
Schooltype:
Beoordelingen:
Leerling klikt op digibord. De VVN verkeersmethode is een eigentijdse, actuele verkeerslessen voor groep 1 t/m 8. Met aansprekend lesmateriaal en gebruik van multimedia.

Over deze module

Eigentijdse, actuele verkeerslessen voor groep 1 t/m 8. Met aansprekend lesmateriaal en gebruik van multimedia sluit de VVN Verkeersmethode naadloos aan op de belevingswereld van het kind. Bovendien is het heel gemakkelijk om te werken met de methode, want in Basispoort staan onze lesmaterialen al voor je klaar. Kortom; verkeersles is een feestje!

 

De essentie van de verkeerseducatiemethode is dat leerlingen de inzichten uit de lessen kunnen toepassen in de dagelijkse verkeerspraktijk. Natuurlijk worden verkeersregels overgebracht, maar dat niet alleen. In de lessen werk je ook aan veiligheidsbewustzijn, vaardigheden en houding, zodat de leerlingen zich veilig gedragen in het verkeer. Kinderen leren als passagier, voetganger en fietser de regels veilig toe te passen in de praktijk. Er zit een opbouwende lijn in de stof in de methode , zodat leerlingen leren wat op elk moment passend is voor hun niveau en gaandeweg alle relevante onderwerpen behandeld hebben.

 

Structuur van de lessen
Elk verkeersblad bestaat uit twee lessen van 30 minuten. De lessen zijn opgebouwd in de vaste lesfasen introductie, instructie, verwerking en evaluatie. Deze heldere opbouw ziet u ook terug in de handleiding en de digibordles in Basispoort.

Aan het begin van het schooljaar ontvang je de overzichtelijke jaarplanner. De lessen hebben een duidelijke opbouw (IGDI-model) en zijn eenvoudig in gebruik. De digibordles en verwerkingsopdrachten ondersteunen jouw verkeersles

 

De methode

 • het hele schooljaar, via Basispoort, toegang tot de online VVN Verkeerspoort met alle lesmaterialen.
 • interactieve digitale kijkplaten in groep 1 t/m 3, die thematisch op een speelse, vakoverstijgende manier de leerdoelen behandelen.
 • acht nummers bestaande uit twee lessen voor groep 4 t/m 8.
 • volledig digitale verkeerslessen voor het digibord. Voor de verwerking bepaal je zelf of je de opdrachten digitaal of op papier laat maken.
 • compacte, eigentijdse lessen om elke week een halfuur verkeersles te verzorgen.

 

Kosten aanschaf vergoed
De eerste aanschaf van lesboeken, werkboeken, antwoordenboeken, docentenhandleiding, digibord-licentie (voor 4 jaar) worden vergoed.  Het verbruiksmateriaal, zoals de werkboeken, zijn na het eerste jaar voor rekening van de school. U krijgt kosteloos begeleiding van een onderwijsadviseur voor het maken van de keuze voor een schoolbrede leerlijn en een implementatie op maat.

Beoordelingen

Bekijk wat andere mensen van deze cursus vonden.

5 Beoordeeld 5 sterren van de 1 Beoordeling
5 ster 0
4 ster 0
3 ster 0
2 ster 0
1 ster 0

Zie wat anderen mensen zeiden

 • Bonny de Git
  Goed georganiseerd!

  Goede organisatie. Geweldig met vrachtwagen praktisch oefenen.

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course:

Gemeente registratie

Reset Password