Schoolbrede leerlijn: Let’s go

Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

Schoolbrede leerlijn: Let’s go

€0
Categories:
Beoordelingen:
Kinderen rennen bij school. De schoolbrede lesmethode Let’s go! (Malmberg) besteedt aandacht aan verkeersregels en zorgt voor inzicht in verkeerssituaties en verantwoord verkeersgedrag. Foto VVN

Over deze cursus

De schoolbrede lesmethode Let’s go! (Malmberg) besteedt aandacht aan verkeersregels en zorgt voor inzicht in verkeerssituaties en verantwoord verkeersgedrag. Deze schoolbrede methode werkt geheel vanaf het digibord en biedt interactieve theoretische lessen die kunnen worden uitgebreid met praktische verkeersvaardigheden. Elk leerjaar bestaat uit 5 thema’s van 3 lessen (in groep 1-2 en 7-8 zijn er 2 lessen per thema). Vanaf groep 5 kan elk thema worden afgesloten met een toets. Ook ouders worden bij de verkeerslessen betrokken. Met een leuke quiz kunnen de kinderen thuis testen of hun ouders de verkeersregels uit het thema net zo goed kennen als zijzelf.

 

Opbouw van een les

De lessen vanauit het digibord werken vanuit een vaste lesopbouw. De les start met een filmpje met een prikkelende vraag. Daarna worden de lesdoelen (3 per les) behandeld in 3 interactieve opdrachten, die klassikaal op het digibord worden gemaakt. Elke opdracht eindigt met een conclusie, waarbij ook een relatie kan worden gelegd naar reële verkeerssituaties in de buurt. De les wordt afgesloten met 10 testvragen in het onderdeel ‘Doe de test’. In groep 6, 7 en 8 kunt u elke les afsluiten met een individuele verwerking in het werkboek.

 

Kosten aanschaf vergoed

De eerste aanschaf van docentenhandleiding, werkboeken (optioneel) en digibord-licentie (voor 8 jaar) wordt vergoed. Het verbruiksmateriaal, zoals de werkboeken, zijn na het eerste jaar voor rekening van de school. U krijgt bovendien kosteloos begeleiding van een onderwijsadviseur voor het maken van de keuze voor een schoolbrede leerlijn en een implementatie op maat.

Onze experts

Wij helpen je graag met een educatiepakket op maat of extra informatie. Neem contact op met één van onze experts.

Primair onderwijs regio Noord

Nathalie is ons aanspreekpunt voor primair onderwijs in regio Noord

Primair onderwijs regio Zuid

Sacha is ons aanspreekpunt voor primair onderwijs in regio Zuid

Beoordelingen

Bekijk wat andere mensen van deze cursus vonden.

0 Beoordeeld 0 van de 0 Beoordelingen
5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 sterren 0

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course:

User registration

Reset Password