Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

Bob Sport

Campagnes

Many road safety campaigns are organized every year. Hier kun je alle huidige en oude campagnes bekijken
Sorry, we konden helaas geen zoekresultaten vinden
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bob Sport

Bob Sport

Ajax wil graag dat iedereen veilig thuiskomt. Hun leden, vrienden en familie, maar ook alle andere weggebruikers.

100% Bob, is 0% op.

Alcohol en het verkeer gaan niet samen. Alcohol in je bloed heeft effect op je rijgedrag. En dus breng je zo jezelf en anderen in gevaar. Terwijl we allemaal veilig thuis willen komen. Ook na een voetbal of andere sportwedstrijd.

Daarom is de Bob Sport ontwikkeld naast de bekende Bob, de Bob Winter en de Bob Zomer. Voetbalclub Ajax heeft hem als eerste in de regio ingezet op sportpark de Toekomst.

 

De regionale kick-off van de Bob Sport campagne was op 7 juni 2017, georganiseerd door Ajax, Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de Vervoerregio Amsterdam op sportcomplex de Toekomst. Op dit sportterrein speelden de vier amateur-, 14 jeugdelftallen en het tweede van Ajax. In de kantine werd de Bob Sport geïntroduceerd. Bob Sport richt zich op het voorkomen van rijden met alcohol op na een bezoek aan de sportkantine.

 

Ajax ziet vooral goed gedrag. Toch vindt de club het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van hun gedrag en de keuze maken om nuchter achter het stuur te kruipen. Ajax wil graag dat iedereen veilig thuiskomt. Hun leden, vrienden en familie, maar ook alle andere weggebruikers.

 

Scoor eerst een Bob

100% Bob, is 0% op. VVN attendeert in het hele land bestuurders van sportverenigingen dat een Bob helemaal nuchter blijft. Tijdens de kick-off van Bob Sport in de Vervoerregio werden de bezoekers van de Toekomst aangespoord alcoholvrij te rijden en om af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden en/of kinderen veilig naar huis brengt. Scoor eerst een Bob!

Voor alle sporters en sportliefhebbers

Natuurlijk was Bob Sport er niet alleen voor voetballers. Of je nu korfbalt, hockeyt, basketbal speelt, tennist of een andere sport beoefend: “ben je Bob, zeg het hardop”.

 

Event Details

Date: juni 1, 2018 - juni 2, 2018
Time: -

User registration

Reset Password