Heb je een vraag? Bel ons: 020 527 36 54

Aardig op weg

Campagnes

Many road safety campaigns are organized every year. Hier kun je alle huidige en oude campagnes bekijken
Sorry, we konden helaas geen zoekresultaten vinden
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Aardig op weg

Aardig op weg

Als we allemaal rekening met elkaar houden, wordt het veiliger en leuker om aan het verkeer deel te nemen voor jong en oud.

Wees aardig, de straat is immers van ons allemaal.

Het zou mooi zijn als iedereen zich in het verkeer veilig en vriendelijk gedraagt. Het plezier van de een, is soms een last voor de ander. Wij willen dat iedereen zich op straat gerespecteerd voelt. Om mensen zich beter bewust te maken van hun medeweggebruikers is de Vervoerregio de campagne “Aardig op weg” begonnen. Want als we allemaal rekening met elkaar houden, wordt het veiliger en leuker om aan het verkeer deel te nemen voor jong en oud. We zijn aardig op weg!

De start van de campagne was op 26 mei 2018 in de gemeente Ouder-Amstel. Deze gemeente is geliefd. Mensen wonen er graag. Ook voor veel recreanten is het een fijn gebied. De Rondehoep is voor veel wielrenners een favoriet trainingsrondje. De meeste renners die door de dorpskern komen, houden gelukkig rekening met andere weggebruikers. Helaas zijn er ook wielrenners die hinderlijk of zelfs gevaarlijk gedrag vertonen in het verkeer. Andersom houden sommige andere weggebruikers ook weer weinig rekening met de renners.

Op 26 mei verwelkomden wethouder Rineke Korrel en profwielrenner Nicky van der Lijke samen met de Vervoerregio wielrenners die het rondje Ronde Hoep fietsten. Wat is uw ervaring? Ziet u het vaak mis gaan? Houdt u zich aan de regels? Ergert u zich aan de zomerse drukte? Of vindt u het juist gezellig? Laten we eens een goed gesprek voeren en een beetje meer rekening met elkaar houden. De straat is immers van ons allemaal.

Event Details

Date: mei 1, 2018 - juli 1, 2018
Time: -

User registration

Reset Password